Informació Addicional


PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS  RGPDUE 2016/679 - LQPD 29/2021 – DECRET 391/2022

Informació addicional

Responsable

Identitat del responsable del tractament

SOCIETAT ANÒNIMA D'EQUIPAMENTS TURÍSTIC – ESPORTIU DE LA PARRÒQUIA D'ENCAMP (SAETDE)

A700071W
C/ Prat de la Creu, 59-65 Edifici B Planta 5 - AD500

ANDORRA LA VELLA

+376 759 015

miradortristaina@ordinoarcalis.com

Identificació i Contacte del DPD

Tecnodret, S.L.

dpd.saetde@grandvalira.com

Finalitat

Descripció de la finalitat del  tractament

Atenent al "principi de limitació de la finalitat" les dades recollides seran tractades exclusivament per a fins determinats, explícits i legítims i no seran tractades ulteriorment de manera incompatible a aquests fins.

Termini de conservació

Les imatges captades i emmagatzemades mitjançant el sistema, seran conservades durant un termini de 3 dies des de la seva captació, transcorregut el mateix, les imatges seran eliminades.

Decisions automatitzades

L'informem de l'existència de decisions automatitzades, inclosa l'elaboració de perfils per tal de millorar la seva experiència d'usuari i facilitar-li informació, serveis o productes adequats a les seves preferències.

Legitimació

Bases jurídiques de tractament

L'interès legítim, amb l'objectiu d'oferir un servei als usuaris.

 

Destinataris

Destinataris de la cessió

L'accés a les imatges serà exclusivament per part de l'entitat, com a Responsable de tractament. Així mateix, les imatges podran ser cedides al Cos de Policia d'Andorra, així com als Jutjats i Tribunals que ho requereixin, en compliment d'una obligació legal aplicable a l'entitat com a Responsable de tractament.

Transferències internacionals de dades

Sí es preveuen, sempre que aportin totes les garanties apropiades assumides pel responsable o encarregat de tractament establertes  segons l'art.46 del RGPDUE 2016/679 i l'art.44 de la LQPD 29/2021.

Encarregats de tractament

Les dades podran ser cedides a Encarregats de tractament amb accés a dades, amb qui es formalitzen les obligacions i responsabilitats exigides pel RGPDUE 2016/679, la LQPD 29/2021 i el Decret 391/2022 i que ofereixin les garanties suficients.

Drets

Exercici de drets

 

L'interessat podrà exercitar els drets que l'assisteixen, d'acord amb el RGPDUE 2016/679, la LQPD 29/2021 i el Decret 391/2022 i que són:

  • Dret a sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat.
  • Dret a sol·licitar la seva rectificació o supressió.
  • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament.
  • Dret a oposar-se al tractament.
  • Dret a la portabilitat de les seves dades.

L'interessat podrà exercir aquests drets presentant un escrit a l'adreça del responsable de tractament o enviant un comunicat al correu electrònic dpd.saetde@grandvalira.com acompanyat d'un document identificatiu. En el cas que l'interessat actuï a través d'un representant legal, aquest haurà d'aportar el document identificatiu i l'acreditatiu de la seva representació legal. Si l'interessat considera vulnerats el seus drets, vol conèixer més informació i/o com exercir-lo pot dirigir-se a l'APDA: http://www.apda.ad/ Tel. (+376) 808 115 Edifici del Consell General C/ Doctor Vilanova, 15-17 (planta 5) AD500 Andorra la Vella (Principat d'Andorra).